Acasă

Şcoala de Iarnă a Adevărului este un eveniment creştin pentru tineri, rezidenţial, cu timp integral, cu o durată de şase zile. În ultimii zece ani am ţinut Şcoala de Iarnă a Adevărului în Londra, iar în acel timp, sute de tineri s-au adunat s-au adunat pentru a savura adevărul divin şi a fi constituiţi cu el. Acum, povara noastră, începând cu şcoala din Olanda din 2012, este de a continua să ridicăm Şcoli ale Adevărului, una câte una, în toată Europa.

Şcoala de Iarnă a Adevărului 2019

Îi suntem atât de recunoscători Domnului pentru pasul înainte făcut în mişcarea Domnului pentru a câştiga în Europa un grup de tineri constituiţi. În ultimii doisprezece ani am ţinut Şcoala de iarnă a Adevărului, începând în Londra în 2004 şi continuând cu Olanda în 2012. În 2014, pentru prima oară a existat o a treia locaţie în Spania. În 2019 vor avea loc trei Şcoli de Iarnă ale Adevărului în acelaşi timp: Miercuri, Luni

  • WST Regatul Unit al Marii Britanii, Joi, 26 decembrie — Marti, 31 decembrie 2019
  • WST Olanda, lMiercuri, Joi, 26 decembrie — Marti, 31 decembrie 2019
  • WST Peninsula Iberică, Joi, 26 decembrie — Marti, 31 decembrie 2019

Informaţiile şi înscrierile pentru toate cele trei locaţii sunt centralizate pe această pagină de web. Mai multe informaţii vor fi disponibile în curând!

Vă rugăm să ne contactaţi la: info@truthschool.eu

Înregistrarea este deschisă