ŞCOALA DE IARNĂ A ADEVĂRULUI 2019

ŞCOALA DE IARNĂ A ADEVĂRULUI 2019

În acest an, Şcoala de Iarnă a Adevărului (WST) se va desfăşura din nou în trei locaţii. Slavă Domnului pentru expansiunea Sa în Europa!

Înscrierea este închisă

Fiecare ţară va participa într-una dintre cele trei locaţii. WST Regatul Unit va accepta tineri din Regatul Unit, Irlanda, Grecia şi România. WST Olanda va găzdui tineri din ţările Europei Occidentale şi Centrale, inclusiv Ţările Nordice. Tinerii din Spania şi Portugalia vor participa la WST Peninsula Iberică în Spania. Vă rugăm consultaţi tabelul de mai jos pentru detalii.

WST Regatul Unit WST Olanda WST Peninsula Iberică
Grecia Ţările Baltice
Republica Irlanda  Belgia  Portugalia
 România Croaţia  Spania
Regatul Unit Republica Cehă
Franţa
Germania
Italia
Olanda
Norvegia
Polonia
Slovacia
Suedia
Elveţia

WST SIA Regatul Unit

Informaţii cheie
Subiect
: Manual de Lectura 5– Biserica-Viziunea si Zidirea Bisericii  
Când: 14:00, Joi, 26 decembrie — Marti, 31 decembrie 2019
Unde: The Frontier Centre. Addington Rd, Irthlingborough, Wellingborough. NN9 5UH
Cine: Tineri cu vârsta cuprinsă între 11-18 ani din Regatul Unit, Irlanda, Grecia şi România
Întrebări: info@truthschool.eu
Preţ: 120-125 £
Data limită a înscrierilor: 2 decembrie 2019

Prezentare
Şcoala de Iarnă a Adevărului din Regatul Unit din acest an va accepta tineri din Regatul Unit, Irlanda, Grecia şi România. Se va desfăşura începând cu ora 14:00, Joi, 26 decembrie, până la ora 14:00, Marti 31 decembrie 2019. Toţi tinerii vor parcurge acelaşi subiect Manual de Lectura 5– Biserica-Viziunea si Zidirea Bisericii   Preţul va fi de 120-125 £, care va include cazarea, activităţile şi mesele pe durata Şşcolii Aadevărului. Va exista un cost suplimentar pentru manual, dacă nu îl aveţi deja. Acesta poate fi cumpărat ca parte a procesului de înscriere.

Sosire şi plecare
Puteţi să vă cazaţi şi să vă primiţi materialele începând cu ora 14:00 în prima zi a Şcolii Adevărului, deci mâncaţi prânzul înainte de a veni sau aduceţi cu voi un pachet de drum. Prima întrunire va fi la 16:00. Între orele întrunire a servitorilor.

Prima masă asigurată de Şcoala de Iarnă va fi cina de Joi, 26 decembrie, iar ultima masă va fi prânzul de Marti 31 decembrie. Mesele şi cazarea în afara orelor menţionate mai sus nu vor fi disponibile, deci vor trebui aranjate pe cont propriu.

Asternutul
O patura,o perna, si cearceafa sunt aprovizionate de facilitate; dumneavostra trebuie sa aduceti un prosop precum si celelalte necesitati

Sănătate
Pentru cei care călătoresc din interiorul Uniunii Europene, vă rugăm asiguraţi-vă că aduceţi un card de sănătate european valid. Dacă nu puteţi avea card european, vă rugăm să vă faceţi o asigurare de călătorie pe care să o luaţi cu voi.

Transport
Pe cât posibil, vă rugăm să faceţi tot ce puteţi pentru a vă aranja transportul într-un mod care să perturbe cât mai puţin Şcoala Adevărului — de exemplu, să nu sosiţi după ce începe Şcoala să plecaţi înainte ca ea să se încheie.

Plata
În acest an plata se va face doar online, fie printr-un cont PayPal, fie printr-un card (bancar) de credit sau debit. Nu vom accepta numerar sau cecuri. Vă rugăm remarcaţi că plata se va face direct în contul Şcolii Adevărului şi că coordonatorii nu vor strânge plăţile. Toate plăţile trebuie făcute până la data limită de  decembrie. Costul materialelor pentru lecţii şi al oricărei închirieri de aşternut va fi adăugat automat la sumă în timpul procesului de plată.

Vă rugăm să vă asiguraţi că plata voastră ajunge în cont până la data limită de 2 decembrie 2019!

Înscriere
Pentru înscriere, vă rugăm să completaţi şi să trimiteţi formularul de înscriere online şi să plătiţi până la data limită de 2 decembrie 2019. Înscrierea va avea loc conform principiului: primul venit, primul servit, iar din cauza spaţiului disponibil, va exista o limită pentru numărul celor care vor putea participa. Odată ce limita este atinsă, veţi fi adăugaţi pe lista de aşteptare.

Există un coordonator în fiecare ţară (sau, în Regatul Unit, în fiecare regiune) care este responsabil pentru înscrieri şi pe care îl puteţi contacta dacă aveţi întrebări. El sau ea vor primi automat informaţiile voastre când vă veţi înscrie online. Pentru a afla cine este coordonatorul vostru, vă rugăm să consultaţi lista coordonatorilor pe ţări.

Cererile de înscriere efectuate după data limită vor fi puse pe o listă de aşteptare şi acceptate doar în cazul unei anulări, excepţie făcând împrejurările excepţionale. Se va percepe şi o taxă de înscriere întârziată de 30£ / 35€.

Pentru anulările efectuate după data de 2 decembrie se va percepe o taxă de anulare de £30 / 35€. Anulările de după 10 decembrie vor fi taxate cu preţul întreg şi nu se vor acorda deloc rambursări fără motive rezonabile (de ex. o boală subită).

Coordonatorul Vostru Local-Lista de Coordonatori 

sau 

Echipa de Inscriere – info@truthschool.eu

Numere de contact de urgenţă pentru părinţi şi tutori
Dacă trebuie să vă contactaţi copilul de urgenţă, vă rugăm să contactaţi:

WST  UK: Elisabeth Karr  +4407507649546